Kategoriler
Proje Haberleri

Bodrum Loft 2022’ye 29 Nisan’da merhaba diyor

Bodrum Loft, Bodrum’da turizm sezonunu 6 aya uzatmıştır. Ayrıca 2022 yazına Nobu Restaurant sürpriziyle 29 Nisan’da başlayacaktır. Proje, Akfen Grubu’nun bir yatırımı olarak hayata geçirilmiştir. Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına giren proje, 29 Nisan Cuma günü 2022 yaz sezonu için kapılarını açmaktadır. Projede uzun ve kısa dönemli tatil alternatiflerinin hepsi henüz geçen yıldan satılmıştır. Ayrıca turizm sezonu yine Mayıs – Kasım ayları arasında olmak üzere 6 aya yayılmaktadır.

Bodrum projesinde her yıl yeniliklerle tatilcilerinin karşısına çıkmaktadır. Bu yazın sürprizi dünyaca ünlü Nobu Restaurant olmuştur. Nobu, Japon-Peru mutfağıyla öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra Paper Moon Bodrum Loft ve Vakko L‘Atelier Patisserie markalarıyla proje, tatilcilerin yanı sıra lezzet tutkunlarının da lokasyonu olacaktır.

Bodrum Loft Yakında Yaz Sezonunu Açıyor

Proje, Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu’na komşu Demirbükü Koyu’nda yer almaktadır. Ayrıca doğaya saygılı modern mimarisi, benzersiz havası ve marka restoranlarıyla kısa zamanda Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Loft, 2022 yılı yaz sezonunu 29 Nisan Cuma günü açmaktadır.

Proje Akfen Grubu yatırımlarından biridir. Ayrıca sonsuz mavilik ve zeytin ağaçlarının eşlik ettiği modern mimarisiyle dikkat çekmektedir. Yeni sezonda da misafirlerini yeni sürprizlerle ağırlayacaktır.

Bodrum’da turizmi 6 aya uzatıyor

Proje, Mayıs’tan Kasım ayına, kısa ve uzun dönemli kiralama alternatifleriyle Bodrum’da turizmi 6 aya yaymaktadır. 4 farklı tipteki 36 villanın hepsinin kiralanması geçen yılın Eylül’de tamamlanmıştır.

Loft, sezona kapalı gişe girmiştir. Ayrıca kendine özgü rezervasyon usulüyle bu villaları kiralayanlar, konaklamadıkları zaman aralığında villalarını başka misafirlere kiralayabilmektedirler.

Nobu Restaurant Geliyor

Loft, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) portföyünde yer almaktadır. Bu yaz da restoranlarıyla dikkat çekmektedir. Proje, tatilcilere benzersiz doğasının dışında özel lezzetleri ve dünya mutfaklarını deneme fırsatı veren restoranlarıyla geniş bir yemek kültürünü bir araya getirmeye devam etmektedir. Projenin bu seneki sürprizi dünyaca ünlü restoran zinciri Nobu Restauranttır.

Restaurant’ın ortakları ünlü oyuncu Robert De Niro ve Şef Nobu Matsuhisadır. Mekan, İstanbul’dan sonra 1 Haziran’da Bodrum Loft’ta açılacaktır. Geçen sene projede  yazlık şubesini açan Paper Moon’un dışında konukların tatillerine tat katan Vakko L‘Atelier Patisserie’de müdavimlerini ağırlamaya devam edecektir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…