Kategoriler
Proje Haberleri

Bonita Botanik lansmana özel fiyatlarla satışta

Bonita Botanik projesi Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Menekşe Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Firma uluslararası standartlarda hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı ilke edinmiştir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer almaktadır. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Yukarı Öveçler Mahallesi, Lizbon Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yatay mimaride V şeklinde iki konut bloğundan meydana gelmektedir.

Bonita Botanik Ankara projesi, modern mimarisi ve şehre uyumlu tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ankara konut projesi toplam 112 adet daireden oluşmaktadır. Bu konut projesinde ise 1+1 ve 2+1 tipi daireler yer almaktadır.

Bonita Botanik Öveçler projesi, birbirinden avantajlı özellikler sunarak konforlu bir yaşam alanı vaat etmektedir. Projede her dairede bulunan görüntülü diyofon sistemi, güvenliğinizi maksimum seviyede tutacaktır.

Konut projesinde ayrıca 7/24 güvenlik, akrilik mutfak dolapları, Amerikan mutfak, hilton banyo ve lavabo ekipmanları bulunmaktadır. Ayrıca ankastre seti, yerden ısıtma sistemi, dış cephe yalıtımı ve LED tavan aydınlatma sistemi yer almaktadır.

Bonita Botanik fiyatları ne kadar?

Bonita Botanik Çankaya projesindeki dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında fiyatlar şöyle oluşmaktadır.

Brüt 60 metrekarelik 1+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde lansmana özel fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda projede ödeme planı olarak ilk etapta yüzde 50 peşinat ödenmektedir. Kalan yüzde 50 oranındaki tutarı ise 8 taksitte ödeme imkanı bulunmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Yukarı Öveçler Mahallesi, 1238. Caddesi, Çankaya /Ankara adresinde yer almaktadır. Yatay mimariye sahip olan konut projesi Yukarı Öveçler Mahallesi, 1238. Cadde ve Lizbon Caddesi’nin kesiştiği köşe parselle yer almaktadır.

Proje Taurus AVM’ye, A.Ş.T.İ Metro İstasyonu’na ve Kızılay’a yakın bir mesafededir. Ayrıca Çetin Emeç Bulvarı’na sadece 300 metre uzaklıktadır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 99 18 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…