Kategoriler
Proje Haberleri

Bordo Modern lansmana özel fırsatlarla satışta

Çankaya konut projesi Bordo 145 İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Dodurga bölgesinde yer almaktadır. Lansmana özel fırsatlarla Bordo Modern Yaşamkent projesinde satışlar da başlamış durumdadır. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar, daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Dodurga Mahallesi, 4986. cadde üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ankara konut projesi biri 11 diğeri 19 katlı toplam iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Toplam 130 dairenin yer aldığı projedeki her iki konut bloğunda ise tek tip 4+1+1 tip daire seçeneğinden meydana gelmektedir. 4+1+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 230 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca dairelerde 4 oda 1 salon ve mutfak + kış bahçesi şeklinde tasarlanmıştır.

Bordo Modern Çayyolu konut projesinde sosyal alanları ile de dikkat çekmektedir. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, buhar odası gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede soyunma odaları, fitness salonu, çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik gibi alanlar da yer almaktadır. Her katta toplam dört adet daire yer almaktadır.

Bordo Modern fiyatları ne kadar?

Bordo Modern Evleri projesinde yer alan 4+1 tip dairelerin fiyatları, bulunduğu kata göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairelerin bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında 230 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde vade farksız ve kişiye özel ödeme planı sunulmaktadır.

Bordo Modern nerede yer alıyor?

Konut projesi Dodurga Mahallesi, 4986. Cadde, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0312 503 05 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…