Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Bordo Prestige Sincan’da yükseliyor

Bordo Prestige projesi Ankara, Sincan İlçesi, Saraycık Mahallesi’nde yer alan bir projedir. Ferah ve modern farklı büyüklüklerde dairelerden oluşmaktadır. Yapımcı firması Bordo 145 Yapı A.Ş’dir. Bölgede çok sayıda başarılı projesi bulunan firma, aynı titizlik ile yeni projesini devam ettirmektedir. Satışları başlayan projenin detayları, daire özellikleri ve fiyatları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Bordo Prestige Saraycık projesinde çok sayıda daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazır bulunmaktadır. Büyüklüğü ne olursa olsun bütün dairelerde ferahlık ve modernlik ön plandadır. Tüm dairelerde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem de kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. 3+1 ve 4+1 dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak bir adet da yatak odası içinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Konutların her birinde birinci sınıf malzeme kullanılmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yazın serinlemek için klima kullanılmaktadır. Bina toplam 9 katlıdır. Her katta dairelerin konumları, büyüklükleri değişiktir.

Bordo Prestige Konutları projesinde dairelerinin güvenliği için 7/24 güvenlik sistemi bulunmaktadır. Geniş peyzaj alanına sahip bir projedir. Bu peyzaj alanında özel dinlenme ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Site içerisinde çocukların güvenle oynaması için oyun parkı alanı mevcuttur.

Bordo Prestige daireleri fiyatları ne kadar?

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Daire satışlarında kredi kullanımı yoktur. Ancak uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir.

Konut projesinde 109 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 2 milyon TL’den,

138 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 2 milyon 900 bin TL’den,

160 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 3 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bordo Prestige Sincan projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıntıları yavaş yavaş ortaya çıkan projede yer alan daireler, fiyatları ve ödeme koşullarını telefon ile öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (544) 887 52 77 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız