Kategoriler
Proje Haberleri

Bosbalı Villaları 0.89 kredi imkanı ile satışları devam ediyor

Bosbalı Villaları, Zonguldak’ta yer almaktadır. Sade, şık ve kullanışlı villalardan oluşan bir projedir. Projeyi inşa eden ve satışını üstlenen firma BOSFEN İnşaat ve Mühendislik’tir. Ağustos sonunda teslim edilecek olan villaların satışları devam etmektedir. Proje villaları ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje villalarının özellikleri

Bosbalı Villaları hepsi 4 oda 2 salon olarak tasarlanmaktadır. Villalar kendi arasında hava, toprak ve su olmak üzere üç gruba ayrılmaktadır. Villa Toprak 245 metrekare bahçe alanı, 170 metrekare panorama bahçesi ve 75 metrekare hobi bahçesine sahiptir. Villa Hava 185 metrekare bahçe alanı, 125 metrekare panorama bahçesi ve 60 metrekare hobi bahçesine sahiptir. Son villa türü olan Villa Su ise 250 metrekare bahçe alanı, 200 metrekare panorama bahçesi ve 50 metrekare hobi bahçesine sahiptir. Villaların diğer özellikleri hemen hemen birbiri ile aynıdır.

Bosbalı Vilları villalarında 4 oda 2 salona ek olarak mutfak, salon, balkon ve iki adet banyodan oluşmaktadır. Banyoların biri ortak kullanım banyosu, diğeri ebeveyn banyosudur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Villalarda ısınma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Her villanın kendine ait 2 araçlık otoparkı vardır. Villalar arasında özel yeşil alan bulunmaktadır. Bu alanlardan villalara geçiş için özel yollar hazırlanmaktadır.

Villaların tamamı 3 katlı tripleks villadır. Kullanışlı tasarımı olan konutlar mutfak dolapları hariç olarak hazırlanmaktadır. Mutfak alanındaki dekorasyonuna göre farklı tasarımlı dolaplar ile mutfak alanı tamamlanabilir. Villaların Balı Ormanı’na açılan bahçeleri bulunmaktadır. Doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam için gereken her detay özenle hazırlanmıştır.

Bosbalı Villaları 0,89 faiz ile satış imkanı

Projede yer alan villaların satışları devam etmektedir. Satışlarda kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. Yüzde 0,89 faiz oranı ile satın alma imkanı bulunmaktadır. Villalar şu anda 3 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlarda ayrıca takas imkanı da bulunmaktadır.

Bosbalı Villaları teslim tarihi 2022 yılı Ağustos olarak belirtilmektedir. Villaların satış fiyatları ve ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (542) 267 02 67 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiğiniz tüm soruları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerini de incelemek için tıklayınız