Kategoriler
Proje Haberleri

Boston Yeşil Vadi Plus lansmana özel fiyatlarla satışta

Boston Yeşil Vadi Plus projesi 2 adet çok özel villadan oluşmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Hacılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Boston Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülen villalar 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Boston Yapı güvencesi ile geliştirilen ve Atölye F&O Mimarlık farkıyla tasarlanan projede 2 adet çok özel villa yer almaktadır. 2 katlı olan bu villalar 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu projenin detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Üstelik villalarda proje tasarımı ve iç mekan mimari tasarımı kusursuz bir yaklaşım göstermiştir. Satışa sunulan 4,5 artı 1 villa tipindeki konutlar 175 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 villaların net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villaların müstakil bahçe alanları mevcuttur. Üstelik engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Boston Yeşil Vadi Plus konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Hacılar İlçesi Beğendik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cadde üzerinde yer lan bu proje otobüs durakları güzergahına yakın konumdadır.

Boston Yeşil Vadi Plus projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 220 00 89 veya 0 0 (537) 063 58 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…