Kategoriler
Proje Haberleri

Brand İstanbul Park teslim tarihi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, EMS Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Brand İstanbul Park konut projesi, toplam 8 bin 705 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 bloktan meydana gelen projede, 424 konut ve 54 iş yeri bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede 156 adet 1+1, 208 adet 2+1, 38 adet 3+1 ve 22 adet 4+1 daire bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 63 metrekare ila 270 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Haziran 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Brand İstanbul Park konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 377 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 642 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat vererek 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Brand İstanbul Park konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı var. Projede kameralı güvenlik, açık otopark, güvenlik, sauna, tam donanımlı spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, E-5 karayolu üzerinde bulunan Marka City AVM’nin yerine inşa edilecek. Konut projesi; Beylikdüzü Belediyesi, Medicana Hastanesi, Beylicium AVM ve Büyükşehir İlkokulu’na yakın bir konumda hayata geçiriliyor. Proje; Büyükçekmece Gölü, Küçükçekmece Gölü ve İstanbul Havalimanı’na da oldukça kolay ulaşılabilir bir yerde inşa ediliyor.

Brand İstanbul Park konut projesi, Büyükşehir Mah. Belediye Cad. E-5 yanyol üzeri Beylikdüzü/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 20 67 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.