Kategoriler
Proje Haberleri

Brev 23 Nisan lansman öncesi satışları başladı

Proje Pişkindemirler İnşaat firmasının bir yan kuruluşu olan Brev Yapı tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 23 Nisan Mahallesi’nde hayata geçirilecek. Brev 23 Nisan konut projesinde lansman öncesi daire satışlarına başlandı. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Daire özellikleri neler? Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Projede yer verilen daire tipi ise 3+1 dairelerdir. 3+1 tip daireler brüt 241.71 metrekare, net ise 172.65 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Konut bloklarında intercom sistemi, merkezi yerden ısıtma sistemi, klima alt yapısı, 7/24 güvenlik gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca jeneratör, su deposu, daireler arası ses izolasyonu bulunmaktadır. Asansörlü olarak hayata geçirilen konut bloklarında uydu sistemi, kamera sistemi ve kablo tv gibi özelliklerde yer almaktadır.

Dairelerde ise adsl, yangın alarmı, fırın, yüz tanıma – parmak izi sistemi, ankastre fırın, giyinme odası, kiler gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca projede akıllı ev sistemi, ebeveyn banyosu, set üstü ocak, fiber internet, ankastre mutfak bulunun diğer özellikler arasında yer almaktadır.

Brev 23 Nisan fiyatları ne kadar?

Ön satışların başladığı Brev 23 Nisan Bursa konut projesinde brüt 240 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 39 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Projede sosyal alanlar neler?

Açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları projedeki bazı sosyal alanlar olarak dikkat çekiyor. Ayrıca projede vitamin bar, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi alanlarda yer alacak.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Ön satışların başlatığı Nilüfer konut projesinin 2022 yılı Aralık ayında tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bursa konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 1 219 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

En yeni proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız