Kategoriler
Emlak Magazin

Bülent Serttaş yatırımını gayrimenkule yapıyor

Bülent Serttaş, 40 yıl önce İstanbul’a geldiği zaman bakıp iç geçirdiği ve kiracı olmayı hayal ettiği villalardan satın aldı. Aynı zamanda sanatçı çok pahalı arabalara sahip olduğundan da söz etti. Sahnelerden çok para kazandığını ve ayrıca kazandırdığını da söyledi. Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkuller ile alakalı dikkat çeken açıklamalar yaptı. Akşam’dan Yasemin İlan’ın haberine göre; Serttaş çok şanslı biri olduğunu söyledi.

Bülent Serttaş Gayrimenkule Yatırım Yapıyor

Bülent Serttaş, 40 yıl önce İstanbul’a geldiği zaman bakıp iç geçirdiği ve kiracı olmayı hayal ettiği villalardan satın aldı. Aynı zamanda çok pahalı arabalara sahip olduğundan söz eden Serttaş, sahnelerden çok para kazandığını ve ayrıca kazandırdığını da söyledi. Serttaş’a, “Gayrimenkul zengini olduğunuz özellikle de Levent’te çok pahalı iki villanız olduğu iddiası mevcut bu doğru mu” sorusu yöneltildi. Bu soruya sanatçı şu şekilde cevap verdi:

“Doğru, gayrimenkule çok yatırım yaptım. Bütün her şey çocuklarım için. Allah nasip etti ve oldu. 1981 yılında İstanbul’a geldiğimde Levent tarafına gidip geziyordum. Ayrıca içimden şöyle düşünüyordum ‘Allah’ım acaba günün birinde burada kirada oturabilir miyim?’ diye. Şükürler olsun ki o villaların satın aldım. Kiracı olmak isterken villalar benim oldum. Şunu da ilave etmeliyim ‘Rabbim fazla verip de şaşırtma beni’ diye de her zaman dua ediyorum. Bu kadarı bize yeter artık.”

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız…