Kategoriler
Emlak Magazin

Zuhal Topal 1.5 milyon dolara villa satın aldı!

Sunucu ve dizi oyuncusu şu zamanlarda Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Yemekteyiz’ isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır. Zuhal Topal ailesi ile beraber Acarkent’e taşınma hazırlığı yapmaktadır. Bunun sebebi ise ünlü sunucunun 1.5 milyon dolara tripleks villa almış olmasıdır. Ayrıca sunucu satın aldığı villada geniş kapsamlı bir tadilat işleri başlattı.

Zuhal Topal yatırımını gayrimenkule yapıyor

Hürriyet Gazete’den Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; ‘Yemekteyiz’ programının ünlü ismi, oyuncu Topal; yatırımını gayrimenkule yapmayı tercih etti. Sunucu ve dizi oyuncusu Topal 1.5 milyon dolara Acarkent’ten tripleks villa aldı. Ayrıca taşınmadan önce geniş bir tadilat işine girişti.

Topal ve Eşi evlerini kendilerine uygun hale getirmeye çalışmaktadır. Çiftin, sitenin sunmuş olduğu orman havasını çok sevdiği öne sürüldü. Diğer yandan 2008 yılında müzisyen ve prodüktör Korhan Saygıner ile evlenen ünlü oyuncu, 2013 yılında da kızı Lina’yı kucağına almıştı.

Bu haberin Hürriyet’te yayınlanmasının ardından Zuhal Topal tarafından bir açıklama geldi. Oyuncu ve sunucu Topal, Instagram hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Oyuncu “12 yıldır oturduğum siteye yeni taşınacağımı öğrenmek bir miktar güldürdü beni!” dedi.

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız…