Kategoriler
Proje Haberleri

Bulutay Çamlık Ayazpark satışları devam ediyor

Bulutay Çamlık Ayazpark konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Bulutay İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Nilüfer konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır ve 5 katlı bina içerisinde yer almaktadır.

Projede çocuk parkı, süs havuzu, açık otopark gibi olanaklara yer verilmektedir. Proje kapsamında dairelerin yanı sıra ticari birimler de yer almaktadır. Proje, 4 dükkan ve 16 daireden meydana gelmektedir. Daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 170 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir. Bunun dışında daireler arasında dubleks seçenekleri de bulunmaktadır.

Bulutay Çamlık Ayazpark fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

4+1 dubleks daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Mavera Premium Evleri Ordu nerede yer alıyor?

Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesinin 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda merkezi cadde üzerindeki konumu ile toplu taşıma noktalarına da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0552 522 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…