Kategoriler
Proje Haberleri

Bulut Orman Evleri’nde teslimler yaklaştı

İzmir’in Narlıdere ilçesinde, Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulut Orman Evleri projesi 2019 yılının başında sahiplerine teslim edilecek.

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer; bugüne kadar Altınvadi, Altınova, Mavisu Evleri ve Asma Bahçeler projelerini hayata geçirdiklerini söyledi. Tanyer, “Tanyer İnşaat’ı kurduğumuzdan beri hep projelerimizin özgün olmasına özen gösterdik. Bulut Orman Evleri projesinde bulutlarla ormanın buluştuğu bir bölgede yer alıyor” dedi.

Ege’nin iklimine uygun konutlar ürettik

Münir Tanyer; Ege’nin iklimine uygun tasarlanmış konutlar ürettiklerini kaydetti. Tanyer, “1+1, 2+1, 3+1 daireler ile zemin katlarında toplam dört adet iş yeri seçenekleriyle 108 konut yer alıyor. Projemizden konut alanların geneli, oturmak için satın alıyor. İzmir her zaman çekim merkezi. Türkiye’nin her ilinde yaşayanlardan ve Ankara, İstanbul gibi hızlı büyüyen kentlerden çok talep görüyoruz. Biz 25 yıldır Narlıdere’de çalışıyoruz ve bölge bu anlamda özgün ve iddialı biçimde temiz havaya sahip” diye konuştu.

Tan Urla projesi başlıyor

Tanyer, 20 yıl önce satın aldıkları 60 bin metrekare arazide, çevredeki arazilerle birlikte Tan Urla proje çalışmasını başlattıklarını ifade etti. Tanyer, “Urla Bademler Köyü karşısında iki katlı imar planlarına uygun 1+1,2+1,3+1,4+1 seçenekleri olan, köy yaşamını aratmayan, ama günümüz standartlarına yanıt veren konutlarımızın tanıtım aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Projede lüksten yana samimiyet, doğal yaşam, sağlık ve huzur ön plana çıkacak” dedi.