Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar City Bayburt lansman fiyatlarıyla satışta

Bulvar City Bayburt projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bayburt’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meva İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 170 adet daire ve 15 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 170 adet daire ve 15 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Büyük ve küçük olmak üzere 2 adet balkon yer almaktadır. Üstelik balkonlar ısıtmalı ve cam balkon olarak yapılmıştır. Mutfak dolapları yapılmış olarak teslim edilmektedir. Üstelik konut zeminlerine laminat parke uygulaması yapılmaktadır. Her dairelerinin kendine ait kiler alanı mevcuttur.

Bulvar City Bayburt konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bayburt’un Merkez İlçesi Şingah Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni hastane karşısında yer almaktadır. Üstelik üniversite kampüs alanı ve Yeni Adliye yakın konumdadır.

Bulvar City Bayburt projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 690 69 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…