Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Loft banka kredisine uygun

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, Akfen İnşaat firması ve İller Bankası ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft konut projesi, 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

6 blokta 822 konuttan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. 16 farklı daire tipinin yer aldığı konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 66 metrekare ila 350 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin yüzde 35’i satılmış durumda bulunuyor. Projedeki apartman blokları 24 katlı olarak tasarlandı.

Bulvar Loft konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 350 bin TL ila 1 milyon 700 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki daireler banka kredisine de uygun durumda bulunuyor.

Projedeki 500 adet daire kiralık olacak.

Bulvar Loft konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede buz pateni pisti ve geniş yeşil alanlar da yer alıyor.

Isıtma sistem olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Asansörlü konut projesinde hidrofor ve jeneratör de mevcut.

Ebeveyn banyolu konut projesindeki dairelerde, balkon da mevcut durumda. Yangın merdivenli projede, paratoner de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Çayyolu’nun İncek Bulvarı’na bağlandığı noktada inşa ediliyor. Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, çeşitli eğitim kurumlarına da yakın bir noktada yükseliyor.

Bulvar Loft konut projesi, Kızılcaşar Mah. 1859. Cad. Gölbaşı/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile tüm detaylı bilgilere 444 83 38 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.