Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Yaşam Konutları’nda banka kredisiyle ödeme

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, Yeni Çizgi Yapı ve Gökdemir Grup tarafından hayata geçirilen Bulvar Yaşam Konutları projesi, toplam 132 adet daireden meydana geliyor.

Uzun bloğu 13 katlı olan projede kısa katlı bloklar da mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte konutlar yer alıyor.

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 52 ila 79 metrekare, 2+1 tipteki daireler ise 126 ila 164 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin yüzde 24’ü satıldı. Konut projesindeki blokların altında, iş yerleri ve mağazalar da yer alacak.

Bulvar Yaşam Konutları projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 179 bin TL ila 239 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi kullanabilmek de mümkün.

Konut projesinde, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak da daire sahibi olunabiliyor.

Bulvar Yaşam Konutları sosyal donatıları

Konut projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, kreş,  güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü olan lüks konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Ankastre beyaz eşyalı konut projesindeki dairelerde; davlumbaz, cam ocak, fırın, bulaşık makinesi, vestiyer, giysi dolabı ve dolaplar yer alıyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Şehir merkezindeki konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Merkezi bir noktada yükselen konut projesi, ulaşım olanaklarına da oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Caddeye sıfır bir konumda yer alan konut projesinin hemen yanında da benzin istasyonu bulunuyor.

Bulvar Yaşam Konutları projesi, Yenibatı Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 624/ABCD Yenimahalle/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0555 194 03 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.