Kategoriler
Proje Haberleri

Burç İstanbul satışları devam ediyor

Burç İstanbul projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MHM Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 40 katlı tek bloktan oluşan bina yer almaktadır. Her katta 9 adet daire mevcuttur. 3.500 metrekarelik arsa alanı içersinde toplam 315 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 40 katlı tek bloktan oluşan bina yer almaktadır. Her katta 9 adet daire mevcuttur. 3.500 metrekarelik arsa alanı içersinde toplam 315 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca projede 3.000 metrekare alışveriş merkezi yer almaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 15.000 metrekare otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness merkezi, restoran ve market gibi alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra lobi ve resepsiyon hizmeti sağlanmaktadır. Asansör, yük asansörü, hidrofor, jeneratör, su deposu, yangın merdiveni, paratoner ve sprinkler sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda akıllı ev sistemi özelliği mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem yer almaktadır.

Burç İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’ne yakın bir konumda bulunmaktadır. Tüyap Fuar Merkezi’ne 300 metre, metrobüse 100 metre uzaklıktadır. Atatürk Havaalanı’na 10 kilometre, CNR Yeşilköy Fuar Alanı’na 18 kilometre mesafede yer almaktadır.

Burç İstanbul fiyatları ne kadardır?

Burç İstanbul projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 129 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL ile 1.900.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 727 13 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…