Kategoriler
Proje Haberleri

Butik Oluklu satışları başladı

Butik Oluklu yatırımcılar açısından yüksek getiriye sahip butik bir projedir. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Oluklu İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 33 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 butik daire özelliğine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 52 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Binada asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairedeki mutfaklar ayrı mutfak olarak yapılmıştır. Üstelik konutlarda duşakabin yer almaktadır.

Butik Oluklu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İnönü ve Cumhuriyet Caddesi’nin arasında yer almaktadır. Üstelik merkezde bulunması sebebiyle dolmuş güzergahı ve çarşı güzergahında yer almaktadır.

Butik Oluklu projesinde yatırım amaçlı daire alıcıları için yüksek kira getirisine sahiptir. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 375.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 667 80 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…