Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükyalı İstanbul yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Haziran ayında Emlak Konut GYO güvencesi altında başlayan kampanya kapsamında projede satışlar devam ediyor.

Büyükyalı İstanbul proje özellikleri

İstanbul, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi’nde hayata geçirilen proje Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı ile inşa edildi. 110 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinde toplam 1.481 adet daire yer alıyor. Konut seçeneklerinden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler alıcısının tercihine sunulurken; daire tipleri olarak Loft, Fendi ve penthouse üç ana kategoride sizleri beklemektedir.

Site iç özellikleri arasında çocuk oyun alanları, kafe, restoran, yürüyüş parkuru, şelale ve süs havuzu yaşamda sizleri farklı hissettirmek için tasarımda yer almıştır. Güvenlik personelleri ile daimî olarak korunan yaşam alanınız aynı zamanda kameralı güvenlik sistemine sahiptir. Kapalı otopark ile araç sorununun önüne geçilecek ve adalar, deniz manzaralı konutlarınızda yaşama yeniden yön vereceksiniz.

Bina iç özelliklerinde su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, asansör, yük asansörü, sprinkler sistem sizleri bekliyor. Güven ile konforun bir arada bulunduğu konut içlerinde aradığınızın ötesine geçildi. Ankastre beyaz eşyalarla birlikte ev teslimatı yapılan konut projesi, ayrıca sizlere özel alanlar yaratmak için kolları sıvadı. Ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası sayesinde ziyarete gelen akrabalarınızdan kaçınmış olacak; merkezi ısıtma ile belirli bir fatura sisteminde yer alacaksınız. Ayrıca ısı pay ölçer sistemine dahil olan konutlarınız salgın hastalığın ortaya çıkardığı yeni gayrimenkul trendlerinde uyum yakalamıştır.

Büyükyalı İstanbul fiyat listesi

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1, loft, fendi ve penthouse dairelerin yer aldığı projede 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 780 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 541 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Büyükyalı İstanbul konut projesinde sizlerin her türlü kara, deniz, demir ve havayolundan yararlanmanız için lokasyon bölgesi dikkatli seçildi. Arzuya göre deniz shuttle başladığınız yolculuğunuza otobüs yolculuğu ile devam edebilir; sahil yolu, Avrasya tüneli veyahut raylı sistemi tercih edebilirsiniz. Denize olan konumuyla ön plana çıkan konutlarınız, son derece estetik mimarisi sayesinde yaşadığınız alan gözler önüne çıkıyor. Çevresinde sahil parkı, Yenikapı Feribot İskelesi, Avrasya Tüneli, AVM, Marmaray Zeytinburnu İstasyonu, Avrupa Koleji, İstanbul Kültür Üniversitesi, Hastane ve birbirinden çeşitli sosyal donatı seçenekleri bulunmaktadır.

Projede ödeme planı nasıl?

Emlak Konut tarafından başlatılan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz. 2 yıl ödeme yapılmıyor, 3. yılın başında yüzde 15’lik ara ödeme yapılıyor. Aynı zamanda taksit ödemeleri de bu dönemde başlıyor. Kalan yüzde 80 oranındaki tutar ise kullanacağınız krediye göre faiz oranında değişiklik gösteriyor.

180 ay vade ile ödeme imkanı bulunan kampanyada 1 milyon TL’ye kadar kredi kullanılması durumunda yüzde 0.99 faiz oranı uygulanıyor. 1 milyon TL ile 2 milyon TL arasında kredi kullanılması durumunda yüzde 1.5 faiz oranı uygulanıyor. 2 milyon TL üzeri kredi kullanılması durumunda ise 1.09 faiz oranı uygulanıyor. 2 yıl ödemesiz geçen dönem ise 180 aya dahil oluyor. Yani 24 ay ödeme yapılmıyor kalan 156 ay üzerinden taksit ödemesi yapılıyor.

Detaylı bilgi için: 0212 640 92 05