Kategoriler
Emlak Haberleri

Büyükyalı ödül aldı

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı projesi örnek dairesi, ‘International Property Awards’ töreninde iç mimari alanında Avrupa’nın en iyisi ödülünü aldı.

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Büyükyalı projesi barındırdığı her özelliği ile farklı kategorilerde uluslararası ödüllere layık oluyor. Şimdi de iç mimari dalında Avrupa’nın en iyi örnek evi seçildik. Bu bizim için gurur verici” dedi.

İstanbul’un bağımsız araştırma firmaları tarafından en fazla değer kazanacak bölgesi olarak tanımlanan Kazlıçeşme sahil şeridinde inşa edilen Büyükyalı projesi, farklı kategorilerde katıldığı yarışmalardan ödül almaya devam ediyor.  International Property Awards töreninde örnek daire dalında Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü de Büyükyalı’nın oldu.

Proprety Awards, seçim süreci konusunda uzman bağımsız üyelerden meydana gelen bir jüri tarafından yönetilen, Jaguar, Mercedes ve Bentley gibi firmaların sponsorluğunu üstlendiği uluslararası kredibilitesi yüksek bir organizasyondur.