Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Alyans sosyal donatıları

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, Alyans İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Cadde Alyans konut projesi, toplam 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 5 blokta 366 konuttan meydana geliyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte konutlar mevcut. Projede ayrıca dubleks konut çeşitleri de yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 100 ila 156 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 156 metrekare ila 187 metrekare arasında, 4+1 tipteki ve 5+1 dubleks tipteki konutlar ise 223 metrekare ila 304 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Projenin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Cadde Alyans konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 350 bin TL ila 750 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 70’i satılan konut projesinde, banka kefilsiz 72 aya varan vadeli özel ödeme planları oluşturabilmek mümkün.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Cadde Alyans konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, market, güvenlik, kameralı güvenlik ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü ve resepsiyonlu konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında hayata geçiriliyor. Proje, Kuzey Ege ile Güney Marmara’yı birleştiren noktada yer alıyor.

Cadde Alyans konut projesi, Akse Mah. 2407 Sok. No: 4 Çayırova / Kocaeli adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 63 08 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.