Kategoriler
Proje Haberleri

Caddelife Evleri satışları devam ediyor

Caddelife Evleri Manisa Salihli’de yer alan bir projedir. Özbarmanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları devam etmektedir. Lüks ve modern dairelerden oluşan proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Caddelife Evleri geniş ve ferah dairelerden oluşan bir projedir. Projede 15 adet dükkan, 92 adet daire yer almaktadır. Daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Oda sayıları aynı olsa da dairelerin büyüklükleri değişmektedir. Tüm dairelerde balkon bulunmaktadır. Geniş tasarımlı olan bu balkonlar hem yaz, hem kış günlerinde kullanılmaktadır. Konutlarda ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Tüm banyolarda duş kabini yer almaktadır. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Her dairede özel olarak vestiyer mevcuttur. Dairelerin kışın ısınması için doğalgaz sistemi vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Caddelife Evleri katlarına iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Dairelerin güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Araçların park edilmesi için site içinde kapalı otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için su deposu bulunmaktadır. Bina ve dairelerde hem ses hem ısı yalıtımı mevcuttur.

Caddelife Evleri sosyal donatıları

Projede hem çocuklar hem yetişkinler için sosyal donatılara yer verilmektedir. Çocuklar için özel çocuk oyun parkı vardır. Yetişkinler için spor alanı, fitness salonu bulunmaktadır. Site içinde yüzmek için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz olarak hem yetişkinler hem çocuklar için özel havuz bulunmaktadır. Site içinde dinlenmek ve keyifli sohbetler etmek için özel kamelyalar tasarlanmıştır.

Caddelife Evleri şehir merkezinde bulunmaktadır. Okul, hastane, sağlık ocağı, eczane, manav, market gibi önemli yerlere yakın mesafededir. Uzak yerlere ulaşım içinse hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Projede yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. 3 oda 1 salon daireler 130, 148 ve 153 metrekare büyüklüğündedir. 130 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler şu anda 2 milyon 600 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme seçenekleri için 0 (236) 312 95 38 ve 0 (538) 916 18 88 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…