Kategoriler
Proje Haberleri

Çağ Park Konutları satışları başladı

Çağ Park Konutları projesi özel fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kastamonu’nun Tosya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ercanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde A, B ve C olmak üzere 3 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ercanlar İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında A, B ve C olmak üzere 3 adet blok mevcuttur. Site içerisindeki söz konusu bloklarda 6 katlı binalar inşa edilmektedir. Daireler ise 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 122 metrekare olmaktadır. Proje henüz yapım aşamasındadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Üstelik her dairenin kiler alanı bulunmaktadır.

Çağ Park Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kastamonu’nun Tosya İlçesi Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde ise market, hastane, ilkokul, ortaokul ve cami yer almaktadır.

Çağ Park Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik uygun ödeme imkanı ile birlikte dilediğiniz daireyi seçme fırsatı sunulmaktadır. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 347 37 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…