Kategoriler
Proje Haberleri

Çağrı Flora Garden satışları başladı

Çağrı Flora Garden projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çağrı Yapı Dekorasyon tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet dükkan bulunmaktadır. Ayrıca 31 adet 3 artı 1 ve 9 adet 4 artı 1 konut mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çağrı Yapı Dekorasyon tarafından hayata geçirilen projede lüks yapıda iş yerleri satışa sunulmuştur. Site içerisinde 3 adet dükkan bulunmaktadır. Ayrıca 31 adet 3 artı 1 ve 9 adet 4 artı 1 konut mevcuttur. Satışa sunulan iş yerinin büyüklüğü brüt 380 metrekaredir. Dükkanlar geniş bahçelidir. Ayrıca geniş cepheli lüks yapıdadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Son derece kaliteli malzemeler ve işçilik ile inşa edilmektedir.

Çağrı Flora Garden konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Geniş cadde ve sokaklarıyla, büyük park alanları ile Serdivan’ı tepeden gören manzaraya sahiptir. Adatıp arkası tepe noktada yer almaktadır. Muhitinde market, restoran ve kafe bulunmaktadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çağrı Flora Garden fiyatları ne kadardır?

Çağrı Flora Garden projesinde brüt 380 metrekare büyüklüğe sahip iş yerinin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede takas imkanı sunulmaktadır. Proje henüz yapım aşamasındadır. Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca yapı kullanım belgeli (iskanlı) olarak teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 211 36 81 veya 0 (533) 724 21 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…