Kategoriler
Proje Haberleri

Çakır Rezidans satışları devam ediyor

Çakır Rezidans Ordu Ünye’de yer alan bir projedir. Projede çok sayıda farklı büyüklükte dairenin satışları devam etmektedir. Farklı ödeme koşullarına sahip dairelerin büyüklükleri, özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çakır Rezidans farklı büyüklüklerde çok sayıda dairenin içinde bulunduğu bir konut projesidir. 10 katlı enlemesine bir blok şeklinde yükselen projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Proje dairelerinin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış günlerinde oturmak için elverişlidir. Projedeki 1+1 ve 2+1 dairelerde sadece ortak kullanım için bir adet banyo vardır. 3+1 ve 4+1 dairelerde ise iki adet banyo bulunmaktadır. Geniş olan bu dairelerde ortak kullanıma ek ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Daireler modern ve kullanışlı tasarıma sahiptir. İç malzemeleri birinci sınıf kalitede seçilmiştir. Konutların ısıtılması için kışın doğalgaz kullanılmaktadır. Dairelerde kombiler hazır olarak yer almaktadır. Yaz aylarında serinlemek için isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Çakır Rezidans sitesinde araç park etmek için açık otopark alanı bulunmaktadır. Site bahçesinde çocukların güvenle oyun oynaması için özel alanlar vardır. Ek olarak oyuncaklı çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Yine bahçe içinde yeşillikler arasında özel dinlenme alanları vardır. Bu alanlarda dinlenip vakit geçirmek mümkündür.

Çakır Rezidans daireleri satışları

Projede farklı büyüklükte çok sayıda dairenin satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 51 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2 oda 1 salon 101 metrekare daireler şu anda 900 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Projenin geniş dairelerinden olan 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 300 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Bu dairelerin kullanım alanı 129 metrekaredir. Son olarak ise 143 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Projenin en geniş daireleri 1 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Çakır Rezidans dairelerinin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Dairelerin satış fiyatları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (544) 558 40 01 numarası bulunmaktadır. Proje hakkında ayrıca merak ettiklerinizi bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız