Kategoriler
Proje Haberleri

Çalı Konut Projesi satışları başladı

Çalı Konut Projesi Bursa Nilüfer’de yer alan bir projedir. Proje Barutçu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje birbirinden farklı büyüklükte dairelerden oluşmaktadır. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çalı Konut Projesi 2 ayrı bloktan oluşmaktadır. Bloklar üç katlıdır. Bloklarda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Toplam 8 adet 2+1, 4 adet 3+1 daire vardır. Dairelerin hepsinde 2 adet balkon vardır. Bu balkonlardan bir tanesi geniş olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Diğeri ise çamaşır asmak için küçük bir alandır. 2 oda 1 salon dairelerde sadece ortak kullanım banyosu vardır. 3 oda 1 salon dairelerde ise hem ortak kullanım hem ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrı yerde bulunmaktadır. Dairelerin kışın ısınması için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek için isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Çalı Konut Projesi kapsamında site içinde araç park etmek için açık otopark vardır. Bu alanda her daireye ait bir araçlık alan ayrılmıştır. Site içinde ortak kullanım alanlarında çocuklar için oyun parkı hazırlanacaktır. Ayrıca yetişkinlerin dinlenmesi için çardaklar da hazırlanmaktadır.

Çalı Konut Projesi satışları

Projede yer alan dairelerin satışları başlamış durumda. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler 89 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 400 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler 149 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Çalı Konut Projesi daireleri 2022 yılının sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun bankalardan kredi çekme imkanı vardır. Ayrıca sağlanan ödeme kolaylıkları ve proje hakkında detayları telefon ile arayarak öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (224) 451 00 94 ve 0 (537) 816 91 13 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan proje hakkında ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız