Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıbel Villaları Edremit satışları başladı

Çamlıbel Villaları Edremit projesi şık tasarımlı, müstakil girişli bir villa projesidir. Proje kapsamında 3 katlı olmak üzere 3 adet lüks villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin konumu Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Vahdet Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vahdet Yapı güvencesi ile hayata geçirilen projede 3 adet lüks yapıda villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 3 katlı olmaktadır. Üstelik 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Villaların giriş katında; Amerikan mutfak, salon ve tuvalet bulunmaktadır. Giriş katında; salon, mutfak, tuvalet, balkon, ısı pompası yeri ve hol bulunmaktadır. Üst katında ise; 2 adet yatak odası, ebeveyn banyolu yatak odası, banyo, balkon ve hol yer almaktadır. Konutlar 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel açık yüzme havuzu yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Çamlıbel Villaları Edremit konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Edremit İlçesi Çamlıbel Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Emek Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Çamlıbel Villaları Edremit projesinde teslimler yapılmaktadır. Projede 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villalar 6.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 495 27 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…