Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Çamlıca Villaları 2. etap satışları başladı

Çamlıca Villaları, Düzce Merkez’de yer almaktadır. İlk etabı tamamlanan villaların ikinci etap satışları başlamış durumda. Proje Sivrikaya Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. İkiz-tekil seçenekli villalardan oluşan proje hakkında detaylar ve villaların özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Çamlıca Villaları, 2. etapta toplam 10 adet villa bulunmaktadır. Villaların tamamı 5 oda 1 salon olarak tasarlanmıştır. Bazı villalar tekli, bazıları ikiz olarak yer almaktadır. Konutlarda seramik zemin kullanılmaktadır. Gömme dolap ve vestiyer bulunmaktadır. Daire girişlerinde daha güvenli olması için çelik kapı yer almaktadır. İki katlı olan villalarda yukarı katta balkon yer almaktadır. Bu balkondan özel yeşil peyzaj alanını izlemek mümkündür. Villalarda 5 oda, 1 salon, 3 banyo, mutfak, teras, balkon bulunmaktadır. Yatak odasında ayrıca giyim odası mevcuttur. Çamaşır odası ve kiler de konutlarda yer almaktadır. Villalar brüt 215, net 195 metrekare büyüklüktedir. Her villada ayrıca şömine de yer almaktadır. Villalarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır.

Çamlıca Villaları özel peyzajlı yeşil alan ile çevrilidir. Her villanın kendine özel bahçe alanı bulunmaktadır. Bahçe alanında barbekü yapma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca yine her villanın otoparkı da bulunmaktadır. Bahçeden villalara geçişte araç yolu bulunmaktadır. Bu araç yolları geniş ve kullanışlı olarak hazır bulunmaktadır. Yangın ve hırsız alarmı mevcuttur. Güvenlik için özel kamera sistemi kurulu durumdadır.

Çamlıca Villaları 2. etap satışları

Projenin ilk etabı büyük ilgi görmüş ve satışları kısa sürede tamamlanmıştır. Şimdi ikinci etabı yapılan projede de satışlar devam etmektedir. 5 oda 1 salon büyüklüğünde olan villalar şu anda 2 milyon 700 binden başlamaktadır. Konutların satışları ve güncel fiyatları için firma ile iletişime geçmek gerekir. Bunun için 0380 514 74 58 ve 0533 515 82 66 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan villalar ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çamlıca Villaları konum olarak pek çok alana yakındır. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite, kreş, hastane, eczane, market, cami, semt pazarına yakın konumdadır. Ulaşım için anayol ve E5 yoluna yakın konumdadır. Bu nedenle hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile uzak yerlere ulaşma avantajı bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayın