Kategoriler
Proje Haberleri

Capital Country Life satışları devam ediyor

Capital Country Life projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi’nde hayata geçirilmiştir. Bahsi geçen proje MSK Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılmıştır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmektedir. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklemektedir. Projede kalan son üç adet villanın satışları ise devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Villa projesi 246 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yer almaktadır. 246 bin metrekarenin 129 bin metrekaresinde villalar yer almaktadır. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Villa projesinde yer alan bloklar üç katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Capital Country Life projesi bünyesinde 76 adet 8 farklı villa barındıracak şekilde yaşama kazandırılmıştır. Projede özel güvenlik, ve oyun parkı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca tenis kortları, basketbol ve açık yüzme havuzu da yer almaktadır.

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Capital Country Life projesinde bulunan ve satışları devam eden üç farklı tip villa seçenekleri yer almaktadır. Bu villalar 4+2 tip villa, ayrıca iki farklı 5+2 tip villalardır.  Söz konusu olan konutların büyüklükleri üç farklı alana sahiptir. Villaların büyüklükleri 456 metrekare ile 1025 metrekare arasında değişmektedir.

Capital Country Life fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiştir.

Capital Country Life projesindeki 456 metrekare 4+2 tip villalar 17 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Söz konusu projedeki 559 metrekare 5+2 tip villaların fiyatları 18 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede bulunan 1025 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 tip villaların fiyatları ise 25 milyon TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Bahsi geçen konutlar Ballıkpınar Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Capital Country Life projesi Ballıkpınar Mahallesi, No:23 Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır.

Projede yer alan satılık villaların tamamı hemen teslim durumunda bulunmaktadır. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 0549 500 05 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir