Kategoriler
Proje Haberleri

Çarıkçıoğlu İstanbul yüzde 40 peşinatla satışta

Çarıkçıoğlu İstanbul projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje NFS Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.800 metrekarelik alan üzerinde 4 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.800 metrekarelik alan üzerinde 4 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 83 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları yer almaktadır. Asansör, kablo TV, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Her daireye özel ücretsiz mimari çizim ve dekarasyon hizmeti sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Çarıkçıoğlu İstanbul konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ana cadde üzerinde yer alan proje, eşsiz bir konumda yükselmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, spor salonu, hastane, eczane ve cami bulunmaktadır. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çarıkçıoğlu İstanbul fiyatları ne kadardır?

Çarıkçıoğlu İstanbul projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Yüzde 40 peşinat ile  aylık veya üç aylık elden ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca araç takası değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 390 71 11 veya 0 (532) 549 80 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…