Kategoriler
Proje Haberleri

Carpediem Villaları’nda kişiye özel ödeme seçenekleri

Samsun’un Atakum ilçesinde, Baran İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Carpediem Villaları konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

12 villadan oluşan konut projesindeki birimlerin büyüklükleri, 600 metrekareden meydana geliyor. Konutların hepsi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Konut projesinin yüzde 58’i satıldı. Yüzde 42’si sahiplerini bekleyen konut projesindeki tüm villalar, 3,5 kat büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Carpediem Villaları konut projesi fiyat listesi

Projedeki 5+1 tipteki konutların fiyatları 2 milyon 800 bin TL ila 3 milyon TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Carpediem Villaları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip durumda bulunuyor. Projede ayrıca birçok sosyal donatı alanı da var. Projede açık yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Deniz manzaralı konut projesi, şık tasarımıyla da ilgi görüyor. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Asansörü bulunan konut projesinde, şömine ve barbekü alanları da var. Yerden ısıtma sisteminin kullanıldığı projede ebeveyn banyosu, özel havuz ve hobi odası da yer alıyor. Projedeki yatak odalarının hepsinde banyo mevcut durumda. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Alanlı mevkiinde hayata geçirilen konut projesi, alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Proje, Samsun’un en hareketli ve gelişmiş ilçelerinden Atakum’da inşa edilerek sahiplerini bekliyor.

Carpediem Villaları konut projesi, Alanlı Mah. 404. Sok. 55200 Atakum/Samsun adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0362 457 50 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.