Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Mia Mogan satışları başladı

Casa Mia Mogan projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arstek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yaklaşık 20.000 metrekarelik bir ada üzerine konumlanmış site içerisinde toplam 20 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Bu villaların 16 tanesi 2 katlı, 4 tanesi tek katlı olmaktadır. Villaların 5 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yaklaşık 20.000 metrekarelik bir ada üzerine konumlanmış site içerisinde toplam 20 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Bu villaların 16 tanesi 2 katlı, 4 tanesi tek katlı olmaktadır. Villaların 5 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 363 metrekare ile 369 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 443 metrekare olmaktadır. Projede, 3000 metrekarelik ortak peyzaj alanına sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yeşil alanlar ve yüzme havuzları, 2 ayrı konseptte çocuk oyun alanları, dinlenme ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mahremiyetin ön planda tutulduğu müstakil bahçeler yer almaktadır. Projenin mimarisindeki her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Üstelik kullanım alanlarına göre mekâna özellik katacak farklı yüksekliklerdeki hacimleriyle, dinamik yapılar oluşturulmuştur. Dairelerde güneş ışığını en verimli şekilde kullanmayı sağlayan iç dizayna sahiptir. Yüksek tavanlı ferah iç mekanları ile geniş ve kullanışlı mutfak tasarımları sayesinde konfor en üst seviyede yer almaktadır.

Casa Mia Mogan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Mogan Gölü 4 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Panora AVM 16,3 kilometre uzaklıktadır.
Havalimanı 48 kilometre ve toplu taşımalar 130 metre mesafede yer almaktadır.
Casa Mia Mogan projesinde fiyatlar henüz belirlenmemiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 438 08 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…