Kategoriler
Proje Haberleri

Casafabay Bodrum satışları başladı

Casafabay Bodrum projesi modern mimari yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 117 adet lüks yapıda villa yer almaktadır. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 117 adet lüks yapıda villa yer almaktadır. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 104 metrekare ile 142 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 132 metrekare ile 177 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 144 metrekare ile 161 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Proje, müştemilatlı ve özel havuzlu villa seçeneklerine sahiptir.

Sosyal alanlar içerisinde; kasaba meydanı, restorant, ana havuz, ortak havuz, Aquapark ve çok amaçlı spor sahası (basketbol, futbol, tenis) bulunmaktadır. Ayrıca, ahır ve kümes, mangal ve barbekü alanları, zeytin sıkım evi ve yağhane, spor salonu, yürüyüş yolları ve çocuk parkı mevcuttur. Aynı zamanda projede her hafta site içerisine kurulmaktadır. Böylece pazarda bölgenin organik ürünlerine kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Casafabay Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Güllük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bodrum Havaalanı’na sadece 4 dakika mesafede yer almaktadır.

Casafabay Bodrum projesinde ön talep fiyatları ile 24 ay vade, sıfır faiz fırsatı ile villa sahibi olma imkanı sunulmaktadır. 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 villaların satışları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 631 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…