Kategoriler
Proje Haberleri

Casamarin Çeşmealtı Rezidans lansman fiyatlarıyla satışta

Casamarin Çeşmealtı Rezidans projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Urla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eruz yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 10.500 metrekarelik arsa alanı içerisinde 11 blokta 39 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

10.500 metrekarelik arsa alanı içerisinde 11 blokta 39 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 172 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 227 metrekare olmaktadır. Projede birbirinden ferah bahçeli ve teraslı konut seçenekleri bulunmaktadır. Konutların bahçe büyüklükleri 67.1 metrekare ile 164.7 metrekare arasında değişmektedir. Terasların büyüklükleri ise 93.2 metrekare ile 125.4 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca araç şarj istasyonu bulunmaktadır. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir.

Casamarin Çeşmealtı Urla projesinde konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Kiler, klima, panjur ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa mevcuttur.

Casamarin Çeşmealtı Rezidans konumu hakkında

Casamarin Çeşmealtı Urla projesi İzmir’in Urla İlçesi Denizli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Proje, Çeşmealtı Marina’ya 1 dakika, Urla İskele’ye 5 dakika uzaklıktadır. Urla Devlet Hastanesi’ne 15 dakika, Güzelbahçe’ye 20 dakika uzaklıktadır. Çeşme merkez ve Narlıdere’ye 30 dakika, Adnan Menderes Havaalanı’na 45 dakika ve İzmir-İstanbul Otoyol Bağlantısı’na 50 dakika mesafede yer almaktadır.

Casamarin Çeşmealtı Rezidans fiyatları ne kadardır?

Casamarin Çeşmealtı Rezidans projesinde Aralık 2021 lansman kampanyasıyla yıl sonuna özel nakit son fiyatlar yer almaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 768 36 66 veya 0 (553) 314 04 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…