Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi lansman fiyatlarıyla satışta

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Yapımcı firması Çavuşoğlu Yemenler Yapı A.Ş. olan projede lansmana özel fiyatlar ile satışlar devam etmektedir. Proje detayları, dairelerin özellikleri ve satış fiyatları hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi projesi 4 bin 770 metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. 18 katlı iki blok şeklinde yükselen projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Daireler modern ve kullanışlı şekilde tasarlanmaktadır. İç kapılar özel tasarımlı birinci sınıf malzeme ile tasarlanmaktadır. Dış kapılar ise güvenlikli çelik kapıdır. Dairelere iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Elektrik kesintileri için özel jeneratör bulunmaktadır. Deprem durumunda güvenliği sağlamak için özel sığınak bulunmaktadır.

Site içerisinde özel peyzaj alanları bulunmaktadır. Bu peyzaj alanlarında süs havuzları, kamelyalar, yeşil alanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunmaktadır. Spor sevenler için basketbol sahası vardır. Site içerisinde güvenliği sağlamak için 7/24 güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır.

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi satışları

Proje pek çok önemli yere yakın mesafededir. Sabiha Gökçen Havaalanına 7 kilometre mesafededir. Tuzla Devlet Hastanesine 5 dakika, Okan Üniversitesi Diş Hekimliğine 300 metre mesafededir. Ayrıca Tuzla sahil ve Viaport Marina 10 dakika uzaklıktadır. Uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Çavuşoğlu Yemenler Berrak Sitesi konutları inşaat aşamasındadır. Konutların 30 Ağustos 2025 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Şu anda lansman fiyatları ile satışları devam eden dairelerde avantajlar söz konusudur.

Projede bulunan 2 oda 1 salon daireler 2.250.000 – 2.700.000 TL arasında değişmektedir.

3 oda 1 salon konutların satış fiyatları ise 3.050.000 – 3.975.000 TL arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (216) 493 23 62 ve 0 (216) 392 84 40 sabit numaraları bulunmaktadır. Ayrıca 0 (545) 573 60 07 cep numarası da proje hakkında bilgi vermek için kullanılmaktadır. Bu numaralardan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız