Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Cebeci Aura 4 satışları başladı

Cebeci Aura 4 satışları başladı. İlk 3 etabı yoğun ilgi gören proje İzmir Menemen’de yer almaktadır. Villalardan oluşan proje Cebeci Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Satışları başlayan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Cebeci Aura 4 tamamı 5 oda 1 salon villalardan oluşmaktadır. Proje alanında toplam 22 adet villa yer almaktadır. Villalar 2 katlı olarak tasarlanmaktadır. Konutların her birinde geniş balkonlar mevcuttur. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Villaların hepsinde giriş terası ve ayrıca teras bulunmaktadır. Alt katta mutfak, salon, bir adet yatak odası, kiler, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. İkinci katta ise 4 adet yatak odası, 1 adet ortak kullanım banyosu  vardır. İkinci katta yer alan ebeveyn yatak odası içinde ayrıca ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Villaların ısınması için şömine kullanılmaktadır. Yaz aylarında ise klima kullanılmaktadır. Bu klimalar gerektiğinde kış aylarında da kullanılmaktadır.

Cebeci Aura 4 sitesinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Güvenlik hizmetleri kamera sistemi ile desteklenmektedir. Site içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Spor yapmak için özel spor alanı bulunmaktadır. Yüzmek içinse açık yüzme havuzu vardır.

Cebeci Aura 4 konum avantajı ve satışları

Proje Mavişehir’e 15 dakika uzaklıktadır. Menemen’e 3,6 kilometre, Foça’ya 40 kilometre uzaklıktadır. Çevresinde Çakabey Koleji, Ekin Koleji, İzmir Özel Türk Koleji, Doğa Koleji, Gelişim Koleji gibi önemli eğitim merkezleri bulunmaktadır. Alışveriş yapmak için Mavibahçe Hilton AVM ve Çiğli Kipa yakınlarındadır. Daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Cebeci Aura 4 projesinde villaların satışları devam etmektedir. 5 oda 1 salon villalar brüt 225, net 198 metrekare büyüklüğündedir. Villalar şu anda 6 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve satış avantajları hakkında detayları firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (232) 449 12 42 ve 0 (542) 313 19 28 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…