Kategoriler
Proje Haberleri

Çekmeköy Safranbolu Evleri satışları devam ediyor

Çekmeköy Safranbolu Evleri isminden de anlaşılacağı üzere Safranbolu evlerinden esinlenilerek tasarlanmıştır. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Çekmeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilmektedir. Bitişik nizamlı bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutlar ile 5 artı 2 tripleks konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çekmeköy Belediyesi güvencesi ile yaşama geçirilen proje Safranbolu evlerinden esinlenilerek tasarlanmıştır. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere bitişik nizamlı bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutlar ile 5 artı 2 tripleks konutlar yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Her daire için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuklara özel olarak tasarlanmış oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bloklarda asansör, hidrofor, kablo TV ve su deposu gibi pek çok dış özellik yer almaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her dairede ankastre mutfak seti, Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin, ebeveyn banyosu ve klima gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çekmeköy Safranbolu Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde ise alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarından dolmuş ve metro durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çekmeköy Safranbolu Evleri fiyatları ne kadardır?

Çekmeköy Safranbolu Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.870.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(216) 641 81 13, 0(216) 641 81 14 veya 0 (532) 675 12 71 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…