Kategoriler
Proje Haberleri

Çelebi Nova Ataevler yüzde 15 indirim fırsatıyla satışta

Çelebi Grup firması tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Ataevler Mahallesi’nde Çelebi Nova Ataevler projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler satışa sunuldu. Peki konut projesinde daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Evlerin fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Ataevler Mahallesi üzerindeki 17 bin metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilen projede satışlar başladı. 9 konut bloğundan meydana gelen projede 10 bin metrekarelik sosyal donatı ve yeşil alan, 4 bin metrekarelik kapalı sosyal donatı alanı ve 14 bin metrekarelik kapalı otopark yer almaktadır. Bunların yanı sıra proje kapsamına kamera sistemi, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, güvenlik, sauna gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Proje 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin büyüklükler ise brüt 180 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daire içlerinde yangın alarmı, vestiyer, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklar da yer almaktadır.

Çelebi Nova Ataevler fiyatları ne kadar?

Konut projesinde tek tip daireler mevcuttur. Bu daireler 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir.

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında %15 indirim kampanyası devam etmektedir.

Çelebi Nova Ataevler nerede yer alıyor?

Konut projesi, Nilüfer’in en gözde yerlerinden Ata Bulvarı’nda konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Podyumpark, FSM Bulvarı, Metro İstasyonu gibi olanaklara 5 dakikalık mesafededir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 441  11 10 ve 0544 790 67 90 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…