Kategoriler
Proje Haberleri

Cennet Yalova Evleri Yalova’da yükseliyor

Cennet Yalova Evleri Yalova’da yer alan bir projedir. Proje Omran TRK tarafından hayata geçirilmiştir. Projede farklı büyüklükte çok sayıda daire ve villa bulunmaktadır. Satışları devam eden konutlar hakkında merak edilenler, özellikleri ve güncel fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Cennet Yalova Evleri toplam 10 bin 800 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda 9 adet ticari ünite 147 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 1 oda 1 salondan, 7 oda 2 salona kadar geniş seçeneklerde hazır bulunmaktadır. Bu konutlar normal, dubleks daire ve villadan oluşmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında balkonlarda oturmak mümkündür. Dairelerden sadece 1 oda 1 salon olanlarında bir adet banyo vardır. Diğerlerinde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Konutların büyüklüklerine göre bazılarında yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da mevcuttur. Konut iç kapıları amerikan kapı, dış kapılar ise çelik kapıdır. Her konutta vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Mutfaklarda set üstü ocak, ankastre fırın hazır olarak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Cennet Yalova Evleri tam zamanlı kesintisiz güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Sisteme ek olarak güvenlik kameraları da bulunmaktadır. Araç park etmek için açık otopark vardır. Site içinde kişisel bakım için sauna, hamam ve buhar odası vardır. Yüzmek için hem açık hem kapalı yüzme havuzu mevcuttur. Bunların dışında spor alanı ve çocuk oyun parkı da site içinde hazır olarak yer almaktadır.

Cennet Yalova Evleri fiyat listesi

Projede çok sayıda farklı büyüklükte evler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon 67 metrekare daireler 1 milyon 433 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon 127 metrekare bahçe dubleksi 3 milyon 52 binden başlamaktadır. 97 metrekare deniz ve dağ manzaralı 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 986 binden başlamaktadır. 4 oda 2 salon dubleks daireler ise şu anda 4 milyon 570 binden başlamaktadır.

Cennet Yalova Evleri fiyatları zaman içinde değişmektedir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Dairelerin güncel fiyatları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (544) 415 77 94 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız