Kategoriler
Proje Haberleri

Cennet Yalova Evleri yüzde 85’i satıldı

Cennet Yalova Evleri projesinde inşaat çalışmaları sona yaklaşmakta olup satışların yüzde 85’i tamamlanmıştır. Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde yer alan proje Omran TRK firması tarafından hayata geçirilmektedir. 10800 metrekarelik alan üzerinde 147 adet daire ve 9 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 7 artı 2’ye kadar normal, dubleks ve villa seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bulunduğu bölgenin ilk kompleks projesi olan bu proje 10.800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 83 farklı tipte 147 adet konut ve 9 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 2 artı 2, 3 artı 1, 3 artı 2, 4 artı 1, 4 artı 2, 5 artı 1 ve 7 artı 2’ye kadar normal daire, dubleks ve villa seçeneklerine sahiptir. Üstelik normal daireler, dubleks daireler ve villalar 50 metrekareden 311 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, kafe ve restoran mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşup görüntülü diafon sistemine sahiptir. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Cennet Yalova Evleri konumu hakkında

Proje, Yalova Çınarcık İlçesi’nin en yüksek tepesinde Çamlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Özel mimari tasarım ile inşa edilen konutlar zemin kat dahil muhteşem panoramik deniz manzarasına sahiptir. Yalova merkez 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır.Çınarcık plajları 8 dakika, Yalova Termal 12 dakika ve Yalova Yürüyen Köşk 30 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Yalova hızlı feribot iskelesi 25 dakika ve İdo Çınarcık İskelesi 4 dakikalık mesafededir. Bununla birlikte sağlık kurumları, eğitim kurumları ve alışveriş merkezleri uzaklıkları 10 dakika ile 30 dakika arasında değişmektedir.

Cennet Yalova Evleri fiyatları ne kadardır?

Cennet Yalova Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 62 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 917.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 94 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.315.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 667 26 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…