Kategoriler
Proje Haberleri

Çetinkaya City Life satışları devam ediyor

Çetinkaya City Life Denizli’de yer alan bir projedir. Çetinkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede geniş daireler yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çetinkaya City Life toplam 3.525 metrekare inşaat alanından meydana gelmektedir. Bu alan üzerinde toplam 38 adet daire yer almaktadır. Daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmaktadır. Geniş aileler için ideal olan bu dairelerin tamamında balkon bulunmaktadır. Balkonlar da daireler gibi geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanıma elverişlidir. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda bulunmaktadır. Yatak odasında banyoya ek olarak bir de giyinme odası olarak isimlendirilen özel bir alan bulunmaktadır. İç kapılar Amerikan kapı, dış kapılar çelik kapıdır. Tüm daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Görüntülü diyafon özelliği bulunmaktadır.

Çetinkaya City Life bloklarına iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem yük hem insan taşımak için kullanılmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Sitenin güvenliği içinse 7/24 kameralı güvenlik sistemleri devrededir. Site içinde yazın kullanmak için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ortak kullanım alanında yer alan bu havuzlarda hem çocuklar hem yetişkinler yüzebilir.

Çetinkaya City Life konumu ve satışları

Proje merkezi bir konumda yer almakta ve pek çok önemli yere yakın olmaktadır. Okul, hastane, sağlık ocağı, alışveriş merkezi, market, manav, semt pazarı, eczane, cami, park gibi yerlerin yakınındadır. Uzak mesafelere ulaşım için de toplu taşıma seçenekleri mevcuttur.

Çetinkaya City Life projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Daireler banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. İstenildiğinde uzaktan görüntülü arama ile daireleri gezme imkanı bulunmaktadır. Şu anda daireler 2 milyon 500 binden satılmaktadır. Fiyatlar daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Satışta olan daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (258) 268 60 08 ya da 0 (532) 462 36 63 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…