Kategoriler
Proje Haberleri

Çevik Sitesi Konya fiyat bilgisi

Konya’nın Karatay ilçesinde, Mesut Ercan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Çevik Sitesi Konya konut projesi, toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesi, alçak katlı bloklardan oluşuyor. Projedeki her konut bloğu 6 katlı olarak inşa ediliyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 100 metrekare olarak tasarlandı. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 135 metrekare olarak tasarlandı.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan şık konut projesinin 2020 yılının sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Çevik Sitesi Konya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 210 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Çevik Sitesi Konya konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık otopark, kapalı otopark ve bazı sosyal donatı alanları yer alıyor. Konut projesinde bir de asansör mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilen konut projesi, şık tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Çevik Sitesi Konya konut projesi, Doğuş Mh. Çimenlik Cd. Aydın Sitesi Altı No: 12/A Karatay / Konya, 42060 adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0533 517 46 80 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.