Kategoriler
Proje Haberleri

Ceylan Becen Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Ceylan Becen Villaları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki konutlar 4 artı 1 dubleks villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisindeki konutlar 4 artı 1 dubleks villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Müstakil villalar tek tip olup geniş bahçe kullanım alanlarına sahiptir. Her villanın kendine ait özel bahçe alanları bulunmaktadır. Ayrıca villara göre bahçe kullanım alanları değişkenlik göstermektedir. Konutlar birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilmektedir. Villaların kat yüksekliği 3.5 metre olup geniş ve ferah yaşam alanı sunmaktadır. Konutların birinci katında; salon, mutfak, tuvalet, yaşam alanı ve bahçe alanı bulunmaktadır. İkinci katında ise; ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet çocuk odası, banyo, tuvalet ve giyinme odası bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Ceylan Becen Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Becen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Kayseri şehir merkezine 6.8 kilometre uzaklıktadır.
Ceylan Becen Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca araç ve gayrimenul takas imkanı sunulmaktadır. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Aralık 2022 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 625 20 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…