Kategoriler
Ekonomi Gündem

Çeyrek altın ne kadar? 5 Kasım altın fiyatları

Haftanın ikinci gününde altın fiyatları hangi seviyelerde izliyor? Dolar kurundan ve altının ons cinsindeki fiyatından paralel olarak etkilenen gram altın sabah saatlerinde önceki kapanışının altına düşse de yükselişe geçerek kapanış fiyatının üstüne çıktı. Altının gram cinsindeki değeri saat 13.25 sıralarında 277,9 lira seviyelerinde izliyor. 

Altının gram fiyatı dünkü kapanışı yüzde 0,1 artışla 278,3 liradan tamamladı. Ons altın fiyatı ise düşüşünü sürdürüyor. Sabah saatlerinde bin 506 dolar seviyesinde izleyen altının ons cinsindeki değeri, bin 504 seviyelerine kadar indi.

Altının ons cinsindeki değerindeki bin 495 dolar seviyesinin teknik açıdan destek konumunda olduğunu belirten analistler, direnç konumunun ise bin 515 dolar seviyesi olarak takip edileceğini aktardı. Analistler, gram altın fiyatında ise 275 lira seviyesinin destek durumu olarak ön plana çıktığını kaydetti.

Altın fiyatları ne kadar? 4 Kasım Pazartesi 

Cumhuriyet altını ne kadar? Tam altın ve ons altın hangi seviyelerde bulunuyor? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altının ons cinsindeki fiyatından etkilenen gram altın ne kadar? Doviz.com’dan edinilen bilgilere göre bugün saat 13.37 itibariyle altın fiyatları yaklaşık olarak şöyle;

  • Cumhuriyet altınının alış fiyatı yaklaşık 1.833,57 lira iken satış fiyatı 1.878,91 lira,
  • Tam altının alış fiyatı yaklaşık 1.778,01 lira iken satış fiyatı 1.812,23 lira,
  • Ons altının alış fiyatı yaklaşık 1.504,27 lira iken satış fiyatı 1.504,51 lira,
  • Çeyrek altının alış fiyatı yaklaşık 444,50 lira iken satış fiyatı 454,45 lira,
  • Gram altının ise alış fiyatı yaklaşık 277,81 lira iken satış fiyatı 277,95 lira seviyelerinde bulunuyor.

Piyasa çevrelerindeki gelişmeler neler?

ABD ile Çin arasındaki ticari ilişkilerde doğan sorunların görüşmeleri piyasalar açısından önem taşıyor. Analistler, ABD ile Çin arasında devam eden ticaret görüşmelerindeki olumlu havanın küresel risk iştahını artırdığını aktardı.

Bunların yanı sıra dolar endeksindeki yükselişle beraber azalan jeopolitik risklerin de altın fiyatları üzerinde aşağı yönlü etki yaptığını belirten analistler, ABD’de bugün açıklanacak veriler ile ABD Merkez Bankası üyelerinin yapacağı konuşmaların piyasa çevrelerince izleneceğini aktardı.