Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Channel Park 1 satışları devam ediyor

Channel Park 1 Kütahya merkezde yer alan bir konut projesidir. Karadeniz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. Projede yer alan dairelerin özellikleri, proje hakkında detaylar ve dairelerin satışları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Channel Park 1 farklı boyutlarda ve konumlarda dairelerden oluşan bir konut projesidir. Projede 3+1 ve 4+1 daireler vardır. Dairelerde birinci sınıf malzemeler ile tasarım yapılmıştır. Daire dış kapıları olarak ise çelik kapı kullanılmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Konutlarda salon ile mutfak ayrıdır. Mutfaklarda birinci sınıf kalitede mutfak dolapları vardır. Ayrıca fırın ocak davlumbaz ankastre olarak takılı yer almaktadır. Her dairede ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Binalarda iniş çıkış için asansör sistemi vardır.

Channel Park 1 projesinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Güvenlik için kamera sistemi ile koruma sağlanmaktadır. Isıtma için doğalgaz kombisi kullanılmaktadır. Doğalgaz mutfakta da mevcuttur.

Channel Park 1 daire büyüklükleri ve fiyatları

Projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve tiplerine göre değişmektedir. Şu anda 870 binden başlayan fiyatlar ile satışlar devam etmektedir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Uygun bankalardan kredi çekerek düzenli ödeme ile dairelerden satın almak mümkündür.

Channel Park 1 projesinin tam olarak konumu Dumlupınar Mah. Şehit Ömer Halis Demir Cd. No:15 Kütahya’dır. Merkezde yer alan bu konumdan okul, market, alışveriş merkezi, manav gibi yerlere ulaşım kolaydır. Uzak bölgelere ulaşım için de farklı seçenekler ile toplu taşıma araçları mevcuttur. Ayrıca özel araç ile de uzak bölgelere ulaşım durumu mevcuttur.

Dairelerin güncel fiyatları için firma ile iletişime geçmek gerekir. Bunun için 0 (274) 216 80 89 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (530) 402 40 10 cep numarası da bulunmaktadır. Her iki numaradan da proje hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…