Kategoriler
Proje Haberleri

Cihanbeyli 13 Eskişehir satışları başladı

Cihanbeyli 13 Eskişehir projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Evimsur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 130 metrekare ile 156 metrekare arasında değişmektedir. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otomatik Kapılı kapalı garaj mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Mutfak dolap gövdeleri MDF, kapakları akrilik Malzemeden yapılmıştır. Ayrıca Belenco mutfak tezgahı yer almaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve temperli cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Özel İmalat Variodoor lake oda kapıları yapılmaktadır. Her odada fiber internet alt yapısı ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Cihanbeyli 13 Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Cihanbeyli 13 Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Cihanbeyli 13 Eskişehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 ile 156 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 230 92 66 veya 0 (541) 209 39 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…