Kategoriler
Proje Haberleri

Cihangir Country Başiskele satışları devam ediyor

Ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile dikkat çeken Cihangir Country Başiskele konut projesi sahiplerini bekliyor. Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselmektedir. Villa projesini Avrupa İnşaat firması hayata geçirmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Cihangir Country Başiskele Hangi İmkanları Sunuyor?

Proje site içerisinde yer almaktadır. Site,  Aydınkent Mahallesi üzerinde yer alan 16 dönümlük proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villaların tümü lüks donanımlarla donatılmıştır. Cihangir Country Başiskele aynı zamanda kaliteli işçiliğe ve malzemeye sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalarda yangın ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Hilton banyo, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda villa içlerinde giyinme odası, şömine, ebeveyn banyosu, gömme dolap, teras, klima, ankastre set gibi imkanlar da mevcuttur.

Villa projesi 35 adet villadan meydana gelmektedir. Ayrıca her bir villaya ait özel yaşam alanları ile ön plana çıkmaktadır. Proje kapsamında her villaya ait özel bölünmüş, tamamen bağımsız, geniş bahçe alanları mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde kamera sistemi, otopark, güvenlik, kapıcı, oyun parkı, spor alanı, açık yüzme havuzu gibi olanaklara yer verilmiştir. Kocaeli villa projesinde dubleks kat villalar yer almaktadır. Bu villalar 4+1, 5+1 ve 7+1 tip olarak tasarlanmıştır. Villalar büyüklükleri brüt 220 metrekare ile 475 metrekare arasında değişmektedir.

Başiskele villa projesi nerede yer alıyor?

Kocaeli Başiskele villa projesi, Yuvacık’ta yer alan 60 bin metrekarelik ağaçlandırma sahasının içerisinde konumlandırılmıştır.. Aynı zamanda şehir merkezine 7.5 km, Başiskele 5 km, Yuvacık Barajına 4 km uzaklığındadır.

Villa fiyatları nasıl değişiyor?

Projede satışa sunulan villaların fiyatları villa tipine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

220 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 3 milyon 400 bin TL,

Brüt 325 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip daireler 5 milyon 500 bin TL,

475 metrekare brüt alana sahip 7+1 tip daireler 10 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villalar krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 343 21 43 ve 0555 667 66 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…