Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Çınar Residence satışları devam ediyor

Çınar Residence Diyarbakır’da yer alan bir projedir. Bölgede çok sayıda önemli projeye imza atan Ay Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş ve modern dairelere yer verilen projede satışlar devam etmektedir. Proje özellikleri, dairelerin detayları ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çınar Residence Diyarbakır’ın en lüks ve özel projelerinden birisidir. Projede yer alan dairelerden 3,5+1 olanlarının satışları devam etmektedir. Bu daireler brüt 185, net 150 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bloklar toplam 14 katlıdır. Her katta yer alan dairelerin kendilerine özel balkonları bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde 3 oda 1 salona ek olarak 2 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan bir tanesi ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Yatak odasında banyonun dışında ek olarak bir de özel giyinme alanı vardır. Odalarda dekoratif asma tavan bulunmaktadır. Daire içlerinde birinci sınıf doğramalar kullanılmaktadır. Ayrıca duvarlarda da yine birinci sınıf duvar kağıtları kullanılmaktadır. Isıtma olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Bu sistem bir adet balkonda da vardır. Katlar ve daireler arasında ses yalıtımı mevcuttur.

Çınar Residence binasında katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansör sistemi hem insan hem yük taşımak için elverişlidir. Site içerisinde yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca dinlenmek için kamelya ve görsel güzellik için de süs havuzları vardır.

Çınar Residence daireleri fiyatları

Projede yer alan 3,5+1 daireler şu anda 2 milyon 350 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satışlar kredi kullanımına elverişlidir. Ayrıca uygun  koşullarda takas imkanı da bulunmaktadır. Bunun dışında daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Daha fazla detay almak ve güncel fiyatları öğrenmek için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (532) 408 53 94 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız