Kategoriler
Proje Haberleri

Çınarcık Karşıyaka projesinde yaşam başladı

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Teşvikiye Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje SNR Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Çınarcık Karşıyaka konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çınarcık konut projesi Teşvikiye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ebeveyn banyosu, vestiyer, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde giyinme odası, teras, barbekü gibi özellikler de bulunmaktadır. Daireler ayrıca deniz manzarasına sahiptir.

Site içerisinde açık yüzme havuzu,  oyun parkı, açık hava oyun aletleri, kamelyalar gibi sosyal alanlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra proje kapsamında kapalı garaj, otopark, güvenlik, kapıcı gibi hizmetlerde sunulmaktadır.  Çınarcık Karşıyaka konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1,2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır.

 Çınarcık Karşıyaka Daire Fiyatları Ne Kadar?

Çorlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 68 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 525 bin TL,

145 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler ise 710 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi denize ve Çınarcık’ın meşhur kum plajına 50 m mesafede konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 387 29 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…