Kategoriler
Proje Haberleri

Çırağın Koru Park Ağcalı satışları başladı

Çırağın Koru Park Ağcalı projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çırağın Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Proje, yeni imar yönetmenliğine göre inşa edilmektedir. Ayrıca birinci kalite malzemelerle inşa edilmiştir. İsteğe bağlı olarak kişiye özel daire tasarımlarımları yapılmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.  Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun asansör, rampa, park, banyo ve tuvalet mevcuttur.

Çırağın Koru Park Ağcalı konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ferah, sessiz, benzersiz bir havaya sahip konumdadır. Muhitinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca cami, ilkokul, ortaokul, lise ve sağlık ocağına yakın mesafededir. Bunun yanı sıra ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Çırağın Koru Park Ağcalı fiyatları ne kadardır?

Çırağın Koru Park Ağcalı projesinde konutların tamamı krediye uygun ve kişiye bağlı ödeme olanakları bulunmaktadır. Uzman kadroları ile firmaya özel kredi oranlarıyla satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (344) 234 32 98 veya 0 (538) 813 02 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…