Kategoriler
Proje Haberleri

Çıralı Park Konutları satışları başladı

Çıralı Park Konutları projesi ultra lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özdenler Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde residance konseptinde 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde residance konseptinde 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 12 araçlık müşterek otopark ve 20 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. 1000 metrekarelik peyzaj alanı içerisinde oyun alanları, çardak oturma alanları ve spor alanı bulunmaktadır. Ayrıca ticari alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak bireysel kombili doğalgaz sistemi mevcuttur. Ayrıca kış bahçeli balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır.  Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo, duşakabin, gömme rezervuar yer almaktadır. Işıklandırma olarak gizli aydınlatmalar ve spot led ışıklar kullanılmıştır.

Çıralı Park Konutları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Akşehir İlçesi Yarenler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çıralı Park Konutları fiyatları ne kadardır?

Çıralı Park Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 805 80 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…